Tel: +49 (0) 8432 / 87-0

Landhockeygräs för alla tillfällen: hållbart, exakt och snabbt

Landhockey har en lång brittisk tradition och betraktas ofta som en mer rättvis och elegantare lagsport. Redan 1875 fastställdes i England de regler som har gällt fram till idag och det första nationella landhockeyförbundet grundades i London. Landhockeyn är snabb och tekniskt krävande och kroppskontakt är förbjudet. Landhockey spelas på en konstgräsplan som har en längd på 91,50 m och en bredd på 50–55 m..

Konstgräs för landhockey måste vara hållbart, exakt och snabbt

Det finns ingen annan bollsport som är så förknippad med just konstgräs som just landhockey. Detta beror på att gräsmattans täta ytstruktur medger snabbt spel och exakt bollkontroll utan att påverka riktningen. Konstgräs för landhockeyplaner har korta texturerade gräsfilament och som regel ingen fyllning. Landhockeyplanens konstgräs vattnas dessutom före varje avspark för att spelarna ska kunna glida utan risk för skador.

Alla Polytans landhockeygräs uppfyller de krav som internationella landhockeyförbundet FIH  ställer. Den patentskyddade Polytan CoolPlus-funktionen förhindrar överhettning av landhockeyplanen. Inom ramarna för Green Technology-programmet, som verkar för extra miljövänliga och hållbara sportgolv, erbjuder Polytan landhockeybeläggningar som består av mer än 60 % biobaserad plast.

Hockey

Produkter för landhockey

landhockey, Konstgräs för landhockey

POLIGRAS SUPERPLAY

Ett äkta landhockeyproffs med certifiering för FIH National-tävlingar! Med sin mjuka känsla och stora motståndskraft är den särskilt lämplig för landhockey. Särskilda filament garanterar egenskaper som är extra viktiga vid sandfyllda landhockeyplaner – tack vare sin 100 % PE-formula är de extremt slitstarka och samtidigt mycket mjuka.

Läs mer »
Kunstrasen für den Multisport LigaGrass Pro

LIGAGRASS PRO

Landhockey blir allt populärare. Därmed är det perfekt att det strukturerade fotbollskonstgräset LigaGrass Pro, som huvudsakligen installeras på minispelplaner, skol- och träningsanläggningar, även lämpar sig som landhockeybeläggning. Med sandfyllning blir konstgräset extra slitstarkt och lättskött.

Läs mer »
Poligras Platinum CoolPlus

POLIGRAS PLATINUM GT

Vår (eko-)logiska vidareutveckling av Poligras Platinum CoolPlus: Filamenten innehåller nu polyetylen (PE) förnybara råmaterial, och produktionen i Tyskland sker med hjälp av 100 % med grön el. Den täta ytan ger idealiska förutsättningar för ett snabbt och exakt spel med optimala bollrullningsegenskaper.

Läs mer »
Poligras Teamplay

POLIGRAS TEAMPLAY

Poligras TeamPlay ger landhockeyn helt nya dimensioner. Tack vare att planen har över 1,25 miljoner fibrer per kvadratmeter och en extremt tät och jämn yta i flera riktningar kan bollen spelas mer exakt och snabbare än någonsin. Det vattenbaserade grässystemet är mycket slitstarkt trots att ytan är så mjuk. CoolPlus-tekniken förhindrar att gräsmattan värms upp för mycket.

Läs mer »

Våra referenser

landhockey, Konstgräs för landhockey

"The Surface"

Jamie Dwyer, Luciana Aymar, Tayyab Ikram, Ric Charlesworth och andra landhockeylegender är med i The Surface

OS är landhockeyns största event och i Tokyo fick miljoner fans se dynamisk, snabb skicklighet i 360° och 3D. Det fansen inte ser är att den moderna landhockeyns historia skrivs.
mig-logo-2-1

Tillverkad i Tyskland - inspirerad av Europa

Vi ser framgång som ett ansvar. För en bibehållen hög kvalitet på våra produkter. För våra kunders investering i produkten. För våra medarbetares sociala säkerhet. Och inte minst för skyddet av vår miljö. Vi utvecklar och tillverkar i Tyskland. Men Polytan är betydligt mer än så – Polytan består av medarbetare från hela Europa som alla arbetar mot ett gemensamt mål: att leverera den perfekta sportbeläggningen till dig.

Extra

Polytan Landingpage Fußball

Logotyper och Belägging

Läs mer »
Polytan Landingpage Fußball

Våra Värmesystem

Läs mer »

Skicka en icke-bindande förfrågan

Kontaktformular SV

När du anmäler dig till nyhetsbrevet kommer din e-postadress att behandlas för våra egna reklamsyften tills du avregistrerar dig från nyhetsbrevet. Det är möjligt att avregistrera sig när som helst. När du skickar nyhetsbrevet kommer de uppgifter du lämnar att behandlas av Polytan GmbH i syfte att skicka nyhetsbrevet.

Information om din ångerrätt och hur vi hanterar dina uppgifter finns i vår information om dataskydd.

När du skickar formuläret kommer de uppgifter du lämnar att behandlas för att POLYTAN GMBH, Gewerbering 3, 86666 Burgheim, ska kunna hantera den allmänna förfrågan/förfrågningarna. Dina uppgifter kommer att behandlas strikt för det avsedda ändamålet. Ytterligare information om din rätt till återkallelse och hur vi hanterar dina uppgifter finns i vår information enligt artikel 13 i DSGVO. Ytterligare information om behandlingen av dina uppgifter på vår webbplats finns i vår information om dataskydd.

* = Obligatoriska fält

We Make
Sport.
Subscribe to newsletter

Prenumeration på nyhetsbrev

Newsletter Anmeldung (EN)

When registering for the newsletter, your email address will be processed for our own advertising purposes until you unsubscribe from the newsletter. You can unsubscribe at any time. With consent, the data you provide will be processed by Polytan GmbH for the purpose of sending the newsletter. Information about your right of withdrawal and how we handle your data can be found in our data protection information.

* = Mandatory fields