MARKARBETEN FÖR KONSTGRÄSPLANER (FOTBOLL)

Polytan Scandinavia AB är en fullvärdig totalentreprenör inom markprojekt. Vi är markspecialister gällande uppbyggnad av fotbollsplaner med konstgräs.

Vi har personal med lång erfarenhet som markentreprenörer som bidrar med värdefull information till dig som kund, både under projektering och under byggnation.

Utöver konstgräsplanen levererar vi även byggnationer och installationer av klubbhus, omklädningshus, läktare, belysning, staket, asfaltering och bevattningssystem efter önskemål.

Vi har mer än 100 referenser på markentreprenader av konstgräsfotbollsplaner med nöjda kunder i form av kommuner, klubbar och arenabolag. Vi kan kostnadseffektivt hjälpa er med besiktning, geoundersökning, projektering och markbyggnation samt slutligen installation av konstgräset. Kort sagt, vi tar hand om alla delar för din fotbollsplan.

Polytan Scandinavia AB är det enda bolaget i Sverige som har allt från projektering, markjobb, konstgräs, komplett tillverkning och installation av sportytorna inom företaget/koncernen.