Spurtan blir Rekortan

Re-naming Spurtan becomes Rekortan

Nytt namn på beprövade produkter

För vissa är det en självklarhet, för andra är det helt enkelt en princip: Varumärken är viktiga verktyg för kundernas framgång. Varumärken förmedlar nämligen tankar om våra produkter, system och företaget Polytan. Våra varumärken behöver närvaro och konsistens för att snabbt bli igenkända, oavsett när och var i världen de befinner sig. Varumärkesutveckling är både en utmaning och en risk – även hos Polytan.

Vi är väl medvetna om betydelsen av varumärken och varumärkesnamn och är därför noga med hur vi hanterar dem. Trots detta har vi beslutat oss för att genomföra förändringar i vår varumärkesvärld. För det första expanderar vi det världsberömda varumärket Rekortan, som genomgående har upplevts positivt. För det andra integreras hela Polytan GmbH:s Spurtan-portfölj i Rekortan-serien.

Vårt mål är att använda det starka varumärket Rekortan för att gå samman med den globalt verksamma Sport Group och dess dotterbolag. För oss är Rekortan-märkets framtida lönsamhet viktig i en allt hårdare internationell konkurrens. Polytan är mer än någonsin en del av en globaliserad värld – bara ett klick bort!

Genom att integrera Spurtan i Rekortan-varumärket kan vi på ett ännu bättre sätt utnyttja synergier mellan Polytan GmbH, APT och AstroTurf Corporation och dessutom effektivisera och förenkla interna processer och procedurer. 

Viktig information för dig som kund: Detta är ett rent namnbyte!

Spurtans höga kvalitet och beprövade formler påverkas inte av namnbytet. Rekortan är en likvärdig produkt i alla avseenden.

Fördelen för dig: Alla våra beläggningar för löparbanor kommer nu att visas under ett enda varumärke*. Dessutom kan du vara säker på att Rekortan-kvaliteten är densamma över hela världen.

Följande ändringar har gjorts i produktbeteckningarna:

Gammalt namn: Nytt namn:
Spurtan WS Rekortan BS
Spurtan WSS Rekortan B2S
Spurtan SL Rekortan SL
Spurtan SES Rekortan SES
Spurtan WS RT Rekortan RS
Rekortan M RT Rekortan RT

Det officiella namnbytet gäller från och med den 1 januari 2021.

*I vissa länder har vi fortfarande utvalda beläggningar för löparbanor under varumärket Tartan. Dessa påverkas inte av namnbytet

DELA / PRENUMERERA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på xing

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

Pressfoto_1_Infinergy_Flooring
oktober 25, 2021

BASF and Sport Group start global cooperation in the field of sports and outdoor flooring systems

Poligras+News+post+7Olympics-2500x957-FA
oktober 22, 2021

FIH and Sport Group announce partnership extension with renewed commitment to sustainability

Polytan @ FSB 2019
september 22, 2021

Polytan to promote sustainability at FSB 2021