Tel: +49 (0) 8432 / 87-0

ALLT FRÅN EN OCH SAMMA LEVERANTÖR

Varje situation är unik. Därför måste också varje lösning vara unik. Genom ett sofistikerat system av perfekt anpassade komponenter kan Polytans produkter anpassas efter olika ändamål och behov – både vad gäller typ av sport och användares krav.  

Vi satsar på en helhetslösning från en och samma leverantör, vilket gör att vi kan garantera samma kvalitet i hela världen.

.

Image_1spaltig_Forschung_384x311px

FORSKNING OCH UTVECKLING: BRA ÄR INTE TILLRÄCKLIGT BRA

Oavsett om det gäller konstgräs eller löparbanor skapar Polytan en skräddarsydd idrottsbeläggning för just dina krav.

Våra labbtekniker arbetar varje dag för att ytterligare förbättra de enskilda komponenternaPolytans Green Technology (GT)-linje är ett resultat av många års forskning och utveckling med målet att skydda jordens resurser och klimat. GT-linjen är en ny generation av avancerade produkter som kombinerar den senaste kunskapen inom plastindustrin med förnybara råvaror och resursbesparande teknik.  

Vi arbetar konstant med att utöka vår produktportfölj av GT – alltid med fokus på att produkterna ska övertyga i allt från hållbarhet till spelupplevelse och prestanda.  

VÅRT FRAMGÅNGSRECEPT? VI GÖR DET SJÄLVA.

Vi lämnar inte något åt slumpen i produktionen av våra sportytor. För att säkerställa hög kvalitet tillverkar vi alla våra produkter själva. Tillverkningsprocessen börjar redan i utformningen och tillverkningen av enskilda komponenter, för att alltid säkerställa hög kvalitet. Ett av våra huvudmål är att möjliggöra produktionsprocessen med enbart förnybar energi. Till exempel har fabriken för konstgräs i Tyska Grefrath helt slagit om till grön el. 

DSC1434

MEN VI BÖRJAR MED DET VIKTIGASTE: DINA ÖNSKEMÅL

Du står alltid i första rum. Med dina individuella krav och specifika idéer om den nya idrottsanläggningen som grund, tar vi fram en lösning som tillgodoser dina behov på bästa sätt.  

 

Hos Polytan får du hjälp av en kompetent kontaktperson under hela projektets gång – från val av produkt och projektplanering till överlämnande. Vi bidrar med vår kompetens, teknisk expertis och mångåriga erfarenhet. Slutresultatet? Nöjda byggmästare, projektledare, klubbar och framförallt – idrottsutövare.

 

Beratung_und_Vertrieb_384x311px

Vi vill att du ska känna dig säker på ditt val och tillhandahåller därför mallar.

Website_Nachhaltigkeit_Magazin_1200x800px-e1586971801610

Komplett information om våra produkter finns i våra broschyrer och kataloger.

DSC_2834-Kopie-e1588157822446

Våra kompetenta specialister hjälper också till med upprättandet av CAD-scheman eller tekniska detaljritningar.

Image_2spaltig_Installation_Einbau_01_534x525px-1

Installation: PERFEKTION ÄNDA IN I MÅL

Installation av sportytor kräver specifik expertis och ett stort mått av precision och erfarenhet. Det är enbart när alla komponenter är professionellt och korrekt installerade som sportytans egenskaper kan utnyttjas optimalt.  

Därför installeras Polytans sportytor endast av anställda som är specifikt utbildade för de olika bearbetningsprocesserna. Något som gjort oss till världens största installationsföretag.  

Oavsett om det handlar om konstgrässystem eller syntetbeläggningar installeras alla våra systemkomponenter, inklusive markeringar och linjedragning, av våra egna specialister eller en certifierad partner. Detta gör att du, oavsett vart du befinner dig i världen, kan vara säker på att våra optimerade systemkomponenter säljs i enlighet med våra kvalitetskrav i just ditt område.  

SERVICE, RENGÖRING OCH REPARATION: KOMPETENT OCH TILLFÖRLITLIGT

Vårt sortiment avrundas med tillbehör och tjänster inom skötsel, underhåll och reparation. Vi är en komplett leverantör, därav har vi också egenutbildade serviceteam och egna specialmaskiner. Allt för att effektivt rengöra, sköta och reparera dina sportytor från Polytan.  

Image_Pflege_Turf_01_534x356px
mig-logo

Tillverkad i Tyskland - inspirerad av Europa

Vi ser framgång som ett ansvar. För en bibehållen hög kvalitet på våra produkter. För våra kunders investering i produkten. För våra medarbetares sociala säkerhet. Och inte minst för skyddet av vår miljö. Vi utvecklar och tillverkar i Tyskland. Men Polytan är betydligt mer än så – Polytan består av medarbetare från hela Europa som alla arbetar mot ett gemensamt mål: att leverera den perfekta sportbeläggningen till dig.

Prenumeration på nyhetsbrev

Newsletter Anmeldung (EN)

When registering for the newsletter, your email address will be processed for our own advertising purposes until you unsubscribe from the newsletter. You can unsubscribe at any time. With consent, the data you provide will be processed by Polytan GmbH for the purpose of sending the newsletter. Information about your right of withdrawal and how we handle your data can be found in our data protection information.

* = Mandatory fields